Extra bericht 22 september 2017

Beste ouders en verzorgers,

In kranten en op radio en tv is de afgelopen weken regelmatig aandacht geweest voor de oproep die PO in Actie en de vakbonden hebben gedaan aan leraren in het basisonderwijs om op 5 oktober a.s,voor één dag  te gaan staken.  Er wordt gestaakt om een hoger salarisniveau voor leerkrachten in het basisonderwijs en om extra geld waarmee meer personeel aangenomen kan worden om de werkdruk van leraren te kunnen verlagen. Ook wordt hiermee aandacht gevraagd voor het komende lerarentekort.
Vanwege deze staking zal onze school, net als alle andere scholen voor primair onderwijs van Delta-onderwijs, op donderdag 5 oktober a.s. gesloten zijn.
Uw kind hoeft die dag dus niet naar school te komen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij gaan er vanuit dat u deze dag zelf zorgt voor de opvang van uw kind. Heeft u onverhoopt geen enkele mogelijkheid om uw kind op te vangen dan kunt u dit voor a.s. woensdag aangeven bij de directie van de school. Wij dragen dan samen met SKO zorg voor de opvang. Deze opvang zal plaats vinden in één van onze gebouwen in de wijk waar onze school staat. De kosten daarvan komen voor uw rekening. U ontvangt op maandag 2 oktober van ons bericht waar de opvang plaats vindt en wat de kosten zijn.
 
Met vriendelijke groet,
 
De directie van obs de Duizendpoot
Het bestuur van Delta-onderwijs