Leden van de leerlingenraad zijn:

Vanuit groep 5A:
Hallo, ik ben Kizzy.Ik ben 8 jaar en zit in groep 5a.Ik hou van experimentjes.En mijn hobby's zijn turnen en zwemmen.En ik wou in de leerlingenraad omdat ik graag mee wil bepalen en de overblijf veiliger maken.En mijn lievelings dieren zijn honden en cavia's.

Vanuit groep 5B:
Hoi ik ben Hanne.Ik zit in groep 5b.Ik ben 8 jaar.Mijn hobby is hockey.Ik wou in de leerlingenraad omdat ik graag mee wil bepalen over de school.Ik hou van katten.

Vanuit groep 6A:

Hallo, ik ben Indira uit groep 6a. Wij bij de leerlingenraad bespreken dingen op school zodat we de school nog beter kunnen maken. Als je een idee hebt om de school nog beter te maken dan kun je ze aan mij vertellen en dan gaan we der over praten en we hopen het dan op te lossen

Vanuit groep 6B:

Hoi,ik ben Kamiel.
Ik zit bij juf Noortje en juf Annelies.Dit jaar zit ik in de leerlingenraad. Het is leuk en gezelig.
Groetjes Kamiel.

Nog iemand vanuit groep 6B:

Hoi ik ben Emma uit groep 6b van juf Noortje en juf Annelies. Ik ben 9 jaar. Mijn hobbies zijn viool spelen en paardrijden. Ik wou bij de leerlingenraad omdat ik school een leuke plek vind en het belangrijk vind dat andere kinderen het ook leuk vinden.Hopelijk is dat gelukt.

Vanuit groep 7A:

Ik ben Maaike en ik ben 10 jaar en zit in groep 7A en ik zit in de leerlingenraad. We vergaderen over de school wat er nog leuker kan worden dan dat het nu al is. En we gaan ook nieuwe dingen uit proberen in de klassen. We maken ook vlogs over de school en wat er op school gebeurt.

Vanuit groep 7B:

Hoi ik ben Colin de Heus,
Ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7B. Mijn hobby's zijn: voetbal en hardlopen.
Ik zat niet op de Duizendpoot en ook niet op de Rietgors.
Ik kom uit Hank daar zat ik op school. Ik ben in de leerlingenraad gekomen, ik wou de school leuker maken en mee praten over problemen. Het is gelukt, maar niet alleen. Als jullie ideeŽn hebben zeg het tegen mij of iemand anders uit de
de leerlingenraad. Groetjes Colin de Heus 7B

Vanuit groep 8A:

Hallo,ik ben Ivy het nieuwe lid van de leerlingenraad. Ik zit in groep 8A bij juf Moreen en ben 12 jaar op 6 januari ben ik 13. Ik wilde heel graag in de leerlingenraad omdat ik goede ideeen heb en wil graag een leuke tijd voor alle kinderen hier bezorgen.Ik ben altijd vrij als iemand een vraag heeft dus je kunt altijd naar me toe.En ik wil de school ook helpen met nieuwe dingen.

Vanuit groep 8B:

Hallo, ik ben Abdelhakim,
Ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8B bij mr.Ronald.
Ik hou van voetballen, gamen en van sporten.
Ik zit in de leerlingenraad omdat ik  wil dat school leuker wordt,en omdat ik het leuk vind om in een raad van de school te zitten

Nog iemand vanuit groep 8B:

Hoi,Ik ben Lisanne en ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8b en ik zit ook in de leerlingenraad.Ik vind dat heel leuk want je kan je ideeen vertellen over hoe je de school kunt verbeteren.En meneer Patrick gaat dan kijken of dat lukt. Iedere laatste donderdag van de maand praten we ongeveer een half uurtje na half 4. ieder jaar kiezen we weer nieuwe kinderen voor de leerlinenraad.Ik vind het heel leuk omdat ik erin zit omdat je dus je ideeen mag vertellen maar soms mag je weleens uit de klas om iets de doen voor de leerlingenraad, bijvoorbeeld we maken ook vlogs. Maar daarvoor ben ik niet in de leerlingenraad gegaan hoor

Hallo allemaal,

Dit jaar zit ik ook bij de leerlingenraad. Ik ben juf Ilona en ik sta niet voor een klas, maar houd me 2 dagen per week bezig met onderwijsvernieuwing op De Duizendpoot. In de leerlingenraad kan ik vragen stellen aan de kinderen over de vernieuwingen die wij doorvoeren. Deze terugkoppeling en de nieuwe ideeŽn van de leerlingen neem ik weer mee naar de leerkrachten, zodat wij de lessen nog beter kunnen geven en de leerlingen nog beter kunnen begeleiden.
Groetjes, juf Ilona

Ik ben juf Carolien en ik ben heel blij met onze Leerlingenraad!
Vorig jaar kregen we van de Directie de mogelijkheid om ďProeftuintjesĒ te organiseren binnen de school (onderwijsvernieuwingen uitproberen). Ik had al een tijdje het idee wat betreft een leerlingenraad op de 1000poot en dacht dit is nu een mooie kans. Ik was erg blij dat meneer Patrick ook enthousiast was en deze ďProeftuinĒ/ de Leerlingenraad meteen ging uitvoeren met mij.
Ik vind het heel belangrijk dat ook de leerlingen de mogelijkheid moeten hebben om hun stem te laten horen binnen de school. Er wordt veel over de leerlingen gesproken binnen het onderwijs maar het is zo belangrijk om ook naar de ideeŽn van de leerlingen zelf te luisteren. Zo laten we ze bijdragen aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de school.
We zijn al een tijd actief met de leerlingenraad en het verbaast me iedere keer weer wat voor goede suggesties, ideeŽn en argumenten de leerlingen hebben.  We gaan deze ideeŽn zeker gebruiken om de Duizendpoot nog meer te laten sprankelen!!

Ik ben meneer Patrick en als directeur van onze mooie school erg blij met onze leerlingenraad. Ik vind het zeer belangrijk dat kinderen een eigen inbreng hebben bij hun leerproces, maar ook bij de dagelijkse gang van zaken op school. We doen het uiteindelijk allemaal voor de kinderen, dus is hun inbreng ook erg belangrijk. Ik hoop dat de leerlingenraad een mooie vertegenwoordiging kan worden van al onze kinderen op de Duizendpoot.