Wie zitten er in de leerlingenraad?

Leden van de leerlingenraad zijn:

Karina van Doorn
Hoi allemaal, ik ben Karina van Doorn en ik ben 10 jaar en zit in unit 3 blauw (groep 7 )

Ik zit in de leerlingen raad en ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Ik zit in de leerlingenraad omdat, ik graag ideeën van mijn klasgenoten en mij zelf wil inbrengen en mededelen, Ik hoop dat ik hierdoor de school kan helpen !

Dit ben ik

Simon Donckers
Hallo allemaal, ik ben Simon Donckers. Ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6 bij meneer Kees.

Mijn hobby’s zijn mountainbiken, gitaarspelen en gamen.

Ik vind het heel leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik de Duizendpoot een super leuke school vind en het leuk vind om mee te praten over de school.

Rens van den Broek
Ik heet Rens van den Broek en ik ben bijna 11 jaar . Ik zit in unit 3 groen.

Mijn hobby's zijn voetbal, buitenspelen en Fortnite.

En ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om met andere kinderen ideeën te bedenken hoe de school leuker en beter kan worden

Floortje Damsté

Ik ben Floortje Damstè, ik hou van turnen & dansen.
Ik ben 8 jaar & ik ben jarig op 17 januari.
Mijn lievelingsdieren zijn konijnen & paarden.
Ik vind ook leuk om te spelen met Nova, Naomi & Gicelia  dat zijn mijn beste vriendinnen . Mijn lievelingskleuren zijn paars roze & mint groen. Ik wou( & wil nog steets) in de Leerlingenraad omdat het leek me leuk & ik vind het ook leuk. Groetjes van Floortje

Anne Joostema

Hoi,

Ik ben Anne. Ik ben 11 jaar en zit in unit 2 rood. Ik vind het leuk om thuis en op school creatieve dingen te doen. Het liefst ben ik de hele dag buiten om dingen te ontdekken.
Ik wilde in de leerlingenraad omdat ik veel goede ideeën heb. Ik vind het belangrijk dat alles goed gaat op school met de kinderen en leraren en dat er goede regels zijn in de school.
Ik merk dat elk jaar weer een beter jaar wordt. Wij zorgen er voor dat dit zo blijft!

De stukjes van de overige leden worden binnenkort toegevoegd.

Juf Miranda
Ik ben Miranda den Ridder. Ik ben sinds vorig schooljaar werkzaam op de Duizendpoot en dit jaar leerkracht bij unit 2. Ik kom iedere dag met veel plezier naar school. Het werken met de kinderen geeft mij veel energie. Sinds dit schooljaar neem ik deel aan de vergaderingen van de leerlingenraad. Ik vind het leuk om de kritische noot van de kinderen te horen en met ze mee te denken. Zeker met de onderwijsvernieuwingen is het belangrijk om veel met de kinderen in gesprek te gaan.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om leuke dingen met mijn gezin te doen. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes.

Mocht je iets van me willen weten of heb je iets wat ik mee moet nemen naar de leerlingenraad dan kun je me op woensdag, donderdag en vrijdagdag vinden bij unit 1 groep 3.
Groet, Miranda

Meneer Patrick
Ik ben meneer Patrick en als directeur van onze mooie school erg blij met onze leerlingenraad. Ik vind het zeer belangrijk dat kinderen een eigen inbreng hebben bij hun leerproces, maar ook bij de dagelijkse gang van zaken op school. We doen het uiteindelijk allemaal voor de kinderen, dus is hun inbreng ook erg belangrijk. Ik hoop dat de leerlingenraad een mooie vertegenwoordiging kan worden van al onze kinderen op de Duizendpoot.