Leden van de leerlingenraad zijn: (overige leerlingen volgen zo spoedig mogelijk)

Vanuit unit 3 (groep 5)

Morris Vonk

Hallo allemaal ik ben Morris.
Ik ben 8 jaar en mijn sport is voetbal en als ik later groot ben wil ik in een hotel werken.
En er zijn leuke juffen en meesters hier op school.
En het is een superleuke school.
Het is leuk om in units te werken.
Ik zit in de leerlingenraad omdat het me leuk lijkt om mee te denken voor alle kinderen op de 1000poot!

Groetjes Morris.

Vanuit unit 3 (groep 5)

Quinn de Heus

Hoi allemaal,
Mijn naam is Quinn en ik ben 8 jaar. Ik zit in unit 3, groep blauw. (groep 5)
Mijn broer Colin heeft vorig jaar in de leerlingenraad gezeten en ik heb gezien hoe leuk hij dit vond. Toen er nieuwe kinderen voor de leerlingenraad gevraagd werden, heb ik me dan ook opgegeven. Ik vind het leuk om mee te praten over de zaken die op school gebeuren en daarbij te helpen.
Mijn hobby's zijn voetballen, buiten spelen en gamen.
Groetjes Quinn

Vanuit unit 3 (groep 6)

Lotte Stultjens

Hoi, ik ben Lotte.
Ik ben 9 jaar en zit in Unit 3, Groen Ė groep 6.
Mijn hobbyís zijn hockey en wandelen met mijn hond Semm.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik graag mijn mening wil zeggen.
En ik wil meehelpen om de school te verbeteren.
Ik ben erg blij dat ik ben gekozen voor de leerlingenraad en ik zal erg mijn best gaan doen!
Groetjes, Lotte

Vanuit unit 3 (groep 6)

ZoŽ Spoelstra

hoi ik ben ZoŽ,
ik ben 8 jaar.
ik zit in unit 3 groen in groep 6.
mijn hobby's zijn turnen en viool spelen.
ik wou graag in leerlingenraad omdat
ik graag mee wil bepalen over de school,
en ik vindt het leuk om dingen te bedenken voor onze school.
Groetjes,
ZoŽ Spoelstra

Vanuit unit 4 (groep 7)

Jered de Jong

Hoi, ik ben Jered en ik ben 10 jaar oud(en ook een beetje klunzig).
Ik zit in unit 4, 7 Gerelateerde afbeelding
Mijn hobbyís zijn: met de hond spelen, met de hond knuffelen, op de iPad/iPod.
Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het fijn vind  om mee te helpen met de school.
GROETEN JERED.

Vanuit unit 4 (groep 7)

Daimy Verhaar

hallo,  ik ben Daimy.

ik zit in groep 7.

ik ben 9 jaar en buiten schooltijd ga ik graag buitenspelen met vrienden.

Mijn hobby's zijn: turnen en piano spelen.

ik wou graag in de leerlingenraad omdat ik ook wat ideeŽn wou geven voor de school.

groetjes Daimy.

Vanuit unit 4 (groep 8)

Guusje Wouters

Hallo ik ben Guusje, Ik zit in unit 4 blauw  bij juf Nadya en Ellen.

Mijn hobby's zijn dansen en creatief bezig zijn.

Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat dan ook de kinderen hun mening kunnen geven in plaats van  dat alleen de ouders dat kunnen. Daarnaast is het ook gewoon altijd heel gezellig

Vanuit unit 4 (groep 8)

Danagan Daoud

Hallo ik ben Danagan ik ben 11 jaar oud en ik zit op judo. Ik ben/ zit in de leerlingenraad om dat iemand anders niet meer kon en het leek mij wel leuk om over de school te praten, want dan voel ik mezelf ook net een directeur

Juf Miranda
Ik ben Miranda den Ridder. Ik ben sinds vorig schooljaar werkzaam op de Duizendpoot en dit jaar leerkracht bij unit 2. Ik kom iedere dag met veel plezier naar school. Het werken met de kinderen geeft mij veel energie. Sinds dit schooljaar neem ik deel aan de vergaderingen van de leerlingenraad. Ik vind het leuk om de kritische noot van de kinderen te horen en met ze mee te denken. Zeker met de onderwijsvernieuwingen is het belangrijk om veel met de kinderen in gesprek te gaan.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om leuke dingen met mijn gezin te doen. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes.

Mocht je iets van me willen weten of heb je iets wat ik mee moet nemen naar de leerlingenraad dan kun je me op maandag, dinsdag en donderdag vinden in lokaal blauw van unit 2.
Groet, Miranda

Meneer Patrick
Ik ben meneer Patrick en als directeur van onze mooie school erg blij met onze leerlingenraad. Ik vind het zeer belangrijk dat kinderen een eigen inbreng hebben bij hun leerproces, maar ook bij de dagelijkse gang van zaken op school. We doen het uiteindelijk allemaal voor de kinderen, dus is hun inbreng ook erg belangrijk. Ik hoop dat de leerlingenraad een mooie vertegenwoordiging kan worden van al onze kinderen op de Duizendpoot.